Mon-Fri: 09:00 - 17:00

Naši projekti

Tijekom dugogodišnje suradnje s našim klijentima realizirali smo niz projekata. Pružajući inovativna i kreativna rješenja stavljamo u fokus potrebe naših klijenata, te sama činjenica da ostvarujemo suradnju najbolji je dokaz naše kvalitete, stručnosti i profesionalnosti. Naš krajnji cilj su mjerljivi rezultati i naravno zadovoljan klijent. 

Roster Designs

LjubaV prema izradi postera rodila nam se još u prahistorijsko vrijeme, a želja za izradom istih nastala je naravno iz te ljubavi i potrebe da na originalan način razveselimo svoje voljene, a zatim i moguće klijente. U pandemijsko doba kad smo svi izvlačili kreativna riješenja kako bi opstali, izrada postera samo je jačala dok se napokon nije pretvorila u dugo očekivani web shop.

Danas sa zadovoljstvom možemo govoriti o stotinama izrađenih postera, zadovoljnih kupaca i nasmijanih klijenata kojima su posteri bili namjenjeni. Svaki dan se dodatno inspiriramo, motiviramo i trudimo da budemo još bolji i originalniji nego prije. Naši klijenti najviše vole personalizirane postere na koje smo posebno ponosni, a za njima ne zaostaju ni fotografije gradova “posteri suveniri” koji se najčešće nalaze u apartmanima za iznajmljivanje.

Veselimo se najaviti kako ćemo web galeriju uskoro dopuniti i neobičnim i kreativnim posterima drugih umjetnika sa kojima dogovaramo suradnju.
Do tada lijep pozdrav uz pjesmu Printaj, printaj mi!

 

LABEL 2020 Projekt

Organiziran je sa ciljem pomoći tranziciji tržišta prema novim energetskim oznakama. Nova energetska oznaka poboljšava transparentnost za potrošače i uvodi zajedničku ljestvicu energetske učinkovitosti za sve skupine proizvoda. Kao voditelji ovog projekta u suradnji sa EIHP, bili smo zaduženi za cijelokupnu marketinšku strategiju, poslove fotografiranja i obrade fotografija tijekom cijelog projekta, izrade promo video materijala za TV kuće te reelsa za društvene mreže, poslove dizajna….

Čitaj Knjigu

 Alis Marić, autorica popularnog bloga o knjigama ‘Čitaj knjigu’ te poznata udomiteljica knjiga približila nas je čitanju tako što kako kaže servira ljudima novitete i pomaže u orijentaciji između knjiških naslova. Sa Alis smo imali čast surađivati kroz održavanje njezine web stranice i bloga te za nas ono najdraže, kreiranje i snimanje videa i reelsa za društvene mreže.

Trias automotive d.o.o.

Trias automotive d.o.o. tvrtka je iza koje stoji višegodišnje znanje i iskustvo u prodaji rabljenih automobila. Trojac koji stoji iza ovog brenda želio je vrlo transparentnu web stranicu i logo uz ostale brend promo materijale poput vizitki, memoranduma i sl., a sve dakako u njima najdražim bojama crvenoj i crnoj. Tri zvjezdice u logu predstavljaju ovaj zanimljiv i dinamičan trio.

Derma Lu Salon

Naša misija u ovom projektu bila je poput ovog kozmetičkog salona, da ljepota ne poznaje granice, tako ih ni mi nismo imali. Derma Lu, studio za ljepotu i njegu kože – izgradnja prisutnosti robne marke i društvenih medija (2018.-2020.)
– Izrada vizualnog identiteta studija (boje, logo, print materijal, web stranica)
– Izrada web stranice
– Izrada promo video materijala
– Razvoj, vođenje i praćenje kampanja na društvenim mrežama

Mommy's Garden

Mommy’s garden – dizajnirano sa strašću, kako biste se osjećali ugodno, elegantno i slobodno. Točno tom parolom vodili smo se i mi snimajući promo videa ovog jedinstvenog branda.

Rutmap Zagreb

Naš prvi interni projekt smart city platforme Rutmap Zagreb.  Najpotpuniji gradski turistički vodič te kao osobni asistent sa offline  navigacijom i online interaktivnom kartom daje na dlanu cijelokupnu ponudu grada Zagreba. Uz razvoj same platforme sa developerima, radili smo i na promotivnim materijalima za nama drag Grad Zagreb(fotografije, videa, instagram, facebook,….).

Dog map

Vodič kroz dog friendly sadržaje za sve vlasnike pasa.
Jedinstvena je to baza podataka ukombinirana u kartu posebno dizajniranu za sve vlasnike kućnih ljubimaca unutar Rutmap aplikacije. Sve lokacije od parkova, plaža, pet dućana, veterinara, pet friendly restorana i kafića nalaze se na jednom mjestu.

Ivana Štulić - Coaching

Ivana je coacherica, konzultantica, trenerica, poduzetnica,
FERovka, plesačica, motivatorica… I to kako kaže ne nužno tim redoslijedom 🙂

Uz sve obaveze i nedostatak vremena Ivana nas je kontaktirala za vođenje profila na Instagramu. Za Ivanu smo kreirali novi Instagram vizual koji je uključivao njene brand boje te smo vizualno “običan” kontent razbili quote postom u kojem se davala neka dodana vrijednost samom profilu. Ivani nije bio važan nagli rast samog profila koliko izgradnja povijerenja sa svojim pratiteljima. Ukoliko vam se sviđa što smo uradili za Ivanu slobodno nam se javite upitom putem kontakt obrasca.

Roze Koze Podcast

Izrada loga i vizualnog identiteta te vođenje društvenih mreža, osmišljavanje tekstova i slika bilo nam je jedno od najdražih iskustava za ovaj ženski dvojac simpatičnog naziva Roze Koze. Zašto je to tako? Jer nema lijepšeg nego graditi sve iz početka. Tražiti da se napravi samo logo bez daljnjih koraka je bačen novac. Kao i voditi društvene mreže bez izgrađenog vizualnog identiteta! Dakle nema preskakivanja koraka. Sve ima svoj zašto i zato kad je riječ o predstavljanju sebe i svog brenda!

Različiti klijenti, isti izazovi

Frizerski salon Cik-Cak i web shop Shopetta imali su sličan izazov. Kako se približiti potencijalnim klijentima putem društvenih mreža? Oboje sami vode svoje instagram i facebook profile ali prije vođenja profila trebalo je krenuti od početka. Izgraditi vizualni identitet! To je onaj najdraži dio kad nam se prepustite i krene naša kreativna čarolija. 

Projekti

Kako upravljamo svime?

Vodimo se onom starom – “Work smarter, not harder.”

Mi smo vrlo jednostavna ekipa i znamo da iza svakog uspješno realiziranog projekta stoji na prvom mjestu odlična komunikacija jer samo pomoću nje možemo postaviti realistične ciljeve. Bez obzira na veličinu projekta i broj ljudi uključen u njega, svaki projekt treba imati jasno definiranu svoju početnu i završnu točku, a naš posao je provesti projekt između tih točaka imajući na umu različita ograničenja poput budžeta i drugih raspoloživih resursa. 

EVENT ROSTER

Božidara Magovca 15,
10 000 Zagreb
Hrvatska

OIB: 05455862468

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.