Mon-Fri: 09:00 - 17:00

Sjedimo Vam na raspolaganju za...

OGLAŠAVANJE

Kreiramo oglase za sve društvene mreže sa fokusom na Instagram, Facebook i Linkedin

- tapni me -

OGLAŠAVANJE

Ok, imamo vizual, divne fotke, videa, opise, ciljanu publiku... na red dolazi puštanje oglasa kako bi ta ciljana publika napravila korak dalje - kupnju.

WEB STRANICE

- www je samo domena -

WEB STRANICE

Korisničko iskustvo + dizajn i vizualizacija + brzina učitavanja + SEO optimizacija + originalnost i kvalitetan sadržaj čine kod nas kvalitetnu web stranicu

GRAFIČKI DIZAJN

Danas je drugačije dobro, autentično, a da bi bili drugačiji i izdvajali se iz mase potreban vam je prepoznatljiv vizualni identitet!

GRAFIČKI DIZAJN

U ovu kotegoriju stavljamo izradu logotipa, amblema ili znaka, dizajn vizualnog identiteta, postera, oglasa ili brošura te ambalaže proizvoda.

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Facebook-Instagram-Linkedin-TikTok

-obrni kocku-

VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Vođenje društvenih mreža kod nas obuhvaća analizu online tržišta, osmišljavanje strategije, uređivanje ili kreiranje materijala, objavljivanje sadržaja, osmišljavanje tekstova, mjesečni analitički izvještaj te osmišljavanje reelsa

BRENDIRANJE

Kad svi pričaju o vama!

-pusti selo neka priča-

BRENDIRANJE

Svi zuje o brendingu, a ni jedne pčele na vidiku? Da pojasnimo... izrađujete "med" ali nemate pojma po čemu je baš vaš bolji od konkurencije i nitko za vas ni vaš med ne zna? Nakon procesa brendiranja ne samo da ćete znati svoje prednosti nego će i svi drugi o njima zujati!

Pronađi rješenje koje ti odgovara

Čitaš naše usluge i misliš da ti treba sve redom kako bi krenuo u biznis? Nisi jedini. Često u startu ne znamo što je bitno i vjerojatno će ti zaista jednog dana trebati sve sa popisa ali još nije taj trenutak. Ako si na početku javi se skupa ćemo lakše, a ako točno znaš što želiš, izaberi od ponuđenog i prepusti nam da odradimo taj dio za tebe!

VIDEO

snimanje i editiranje video/audio sadržaja
i snimanje iz zraka

- priprema, pozor, akcija -

VIDEO

Bilo da se radi o promotivnom ili korporativnom, edukativnom ili destinacijskom videu, vlogu ili reelsu, videa su "must have" sadržaj koji je ključan za ostvarivanje većeg broja konverzija i najbolji put do povjerenja svojih klijenata. 

FOTOGRAFIJA

Vizual koji donosi fotografija pola je priče kad je u pitanju promoviranje nekog proizvoda ili usluge.

- ptičicaaa -

FOTOGRAFIJA

Bez oštrih piksela našeg fotoaparata nema ni kvalitetne fotografije, a ona je uvijet da bi sebe i svoj proizvod predstavili u najboljem svjetlu. 

COPYWRITING

Visok je orah, na orahu ljuska, djevojka bez momka naziva se....

COPYWRITING

.... guska 🙂
A da ti i tvoj biznis niste samo dvije guske u magli, detaljno i sveobuhvatno osmišljavamo oglašivačku komunikaciju za tvoj brend u svim oblicima i za sve medijske kanale – video, radio, tisak, web i društvene mreže

Kakve vas cijene očekuju kod nas?

Usluge koje se u startu zbog broja stavki ili kreativnosti ne mogu svrstati u određeni cjenovni paket računaju se po broju sati koji je uložen za njihovu izradu.
Cijena sata tako je definirana iznosom od 20€ (150.69KN), uglavnom se to odnosi na copywriting odnosno pisanje tekstova, poslovnih planova i brendiranje.

DIGITALNI MARKETING

Cijene vođenja društvenih mreža još možemo definirati iako i tu postoji dogovor tipa "ovo hoću, ovo neću". Zato u osnovi imamo tri paketa koja vjerujemo pokrivaju sve što ti treba. Za dodatne potrebe kontaktiraj nas putem maila ili jednostavno nazovi.

Redovno održavanje

do 2 društvene mreže
199 99
1506KN/Mjesečno
Svaki početak je težak ali ne i ovaj. Trebaš samo stisnut kreni i već si prevalio pola puta!
Osmišljavanje strategije
Kreiranje personaliziranog vizuala
Uređivanje materijala
2 objave tjedno po dr. mreži
Mjesečni analitički izvještaj

Top forma

do 2 društvene mreže
359.99 329 99
2485KN/Mjesečno
Ne želiš baš najjeftiniji paket, a nisi siguran hoće li ti se ovaj isplatiti!? Kreni dalje jer ovo je samo za hrabre i one koji žele unaprijediti svoj biznis! 🙂
Osobni sastanak
Osmišljanje strategije
Kreiranje personaliziranog vizuala
Uređivanje materijala
3 objave tjedno po dr. mreži
Oglašavanje*
Mjesečni analitički izvještaj
*buđet za oglašavanje nije u cijeni

Premium

3 društvene mreže
499 99
3765KN/Mjesečno
Svjestan si svega. Znaš da danas bez društvenih mreža nema života i želiš samo najbolje za sebe i svoj biznis. Znaš da je vrijeme novac i ne želiš ga trošiti uzalud. Onda kreni na krov svijeta i ostani tamo!
Osobni sastanak
Osmišljanje strategije
Kreiranje personaliziranog vizuala
Uređivanje materijala
4 objave tjedno po dr. mreži
Profesionalno slikanje/snimanje prostora i osoblja
Oglašavanje*
Mjesečni analitički izvještaj
*buđet za oglašavanje nije u cijeni

WEB STRANICE

- one page stranice - lead stranice - brend stranice - blog - web shop - web portal

Web stranice jednostavnije izrade tako možet dobiti već od 664€ (5.000KN).
U tu cijenu ulaze ovi elementi:

 • grafička obrada slika
 • responzivni web dizajn
 • mobile-friendly stranice
 • unos i obrada svih materijala
 • dodatne stranice prema vašim potrebama
 • atraktivne foto galerije
 • slider
 • praćenje statistike posjeta web stranice (Google Analytics)
 • povezivanje web stranice s društvenim mrežama
 • SEO optimizacija
 • podrška za više jezika
 • kontakt formular
 • Google karta

Za stranicu poput ove naše trebali bi izdvojiti samo 1.000€ (7.530KN)

OGLAŠAVANJE

- facebook - instagram - linkedin - youtube - google ads

COPYWRITING

- tekstovi za društvene mreže - blog - web - brošure - letci - naslovi i slogani za kampanje i brendove - newsletter - članci za portale - native oglašavanje - poslovni plan HZZ

FOTO/VIDEO

- fotografije portreta - pejzažne fotografije -fotografije proizvoda - fotografije kućnih ljubimaca - uređivanje ili retuširanje vaših fotografija - photoshop editiranje vaših fotografija - korporativna videa - vlog - reels - video/foto iz zraka

Video i fotografija definirani su cijenama koje mogu varirati ovisno o mjestu i trajanju snimanja, kompleksnosti same teme te upotrebe statista, glumaca i sinopsisa. Tako u cijenu od 398€ (3.000KN) ulazi snimanje i obrada
50 fotografija u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji tokom 1 dana (7h). Svaka ododatna fotografija naplaćuje se 6.64€ (50KN) po komadu te dodatni sat snimanja 33€ (250KN).
Snimanje (7h) i montaža videa do 1 minute na području grada Zagreba i Zagrebačke županije sa uključenom tonskom obradom, voiceover-om i titlovima iznosi 1.228€ (9.250KN). U cijenu nije uključen sinopsis, glumci/statisti, dodatni sati snimanja i prijevoz izvan Zagrebačke županije.

Montaža snimljenog voiceovera/jingla kreće se od 106€ (800KN) za minutu snimke.

DIZAJN

- vizitke - logotipi - plakati - brošure - letci - roll up banner - ostali promo materijali - naljepnice - vizualni identitet - dizajn za društvene mreže - knjiga standarda

Izrada logotipa kreće već od 110€ (828KN) za one jednostavnije pa do 265€ (2.000KN) za one zahtjevnije. Bitno je napomenuti kako vas cijena ne bi smjela spriječiti u izradi vizualnog identiteta i promo materijala jer su oni ključni za daljni razvoj vašeg biznisa. Spremni smo vam izaći u susret i kreirati paket usluga po vašoj mjeri ovisno o buđetu sa kojim raspolažete ali isto tako znajte da kao što vi vjerojatno cijenite svoj rad mi cijenimo i svoj i ne radimo besplatno!

Cijena vizualnog identiteta kreće se od 1.594€ (12.000KN) i sadrži: logo, knjigu standarda, dizajn za posjetnice, memorandume, brošure, predloške za prezentacije i sl. te strategiju brenda. Cijena grafičkog dizajna za navedene tiskane materijale ne uključuje trošak tiska.

Izrada bannera za web stranice iznosi 30€ (226KN) za statične i 45€ (339KN) za dinamične bannere.

EVENT ROSTER

Božidara Magovca 15,
10 000 Zagreb
Hrvatska

OIB: 05455862468

Copyright © 2022. Sva prava pridržana.